>

Dogs Love It - Onbetaalbare BULLEPEES dank Chinese traditie

De oer Nederlandse hondensnack, de Bullepees, wordt onbetaaldbaar ....Lees verder waarom

 · 1 min read

Twintig jaar geleden was er in de dierenwinkel nauwlijks een andere hondensnack te vonden dan de 12 cm lange "Bullepeesjes".
Bullepeesjes zijn nu zo ongeveer de duurste snack die er te koop is. De retail verkoop prijs per kilo ligt dik boven de 30 euro.

Bullenpees is het geslacht van de stier. Wist je dat niet...geeft niet ....44% van de hondenbeziiters weet dit niet (https://www.livescience.com/26639-bully-stick-dog-treat.html).  

Dat de bullepees vroeger populair was als wapenstok wist je vast ook niet.

De bullepees is een geliefde culinaire lekkernij in China en volgens de Traditionele Chinese Geneeskunst een sterk  afrodisiacum, dus een natuurlijk de voorloper van het Viagra pilletje. Net zo als de hoorn van de neushoorn door dit geloof bijna tot uitroeiing geleid heeft.

De Chinese geilheid drijft de prijs van neushoorn op naar een absurde $100,000 per kilo, veel duurder dan  goud of cocaïne. 

De zelfde marktwerking maakt het bullepeesje  een bijna onbetaalbare lekkernij voor onze geliefde viervoeter. Ze worden diepgevroren naar China geëxporteerd.

Er zijn in China  restaurants gespecialiseerd in soep van gekookte piemeltjes. Volgens de auteur van dit artikel is de hondenlul echt niet te eten. Gelukkig maar.....

Wij verkopen de Bullepees XL (120 cm) voor een zeer concurrerende prijs. 

Als goedkoper alternatief verkopen wij de Geelhaar/Nekspier-Pees van het rund of de runderkophuid.



RB
Robert Becht

Doet in water en helpt Maria met vlees voor de hond

Voeg een reactie toe
Ctrl + Enter om commentaar toe te voegen

R
randolphshaw4 5 maanden geleden

It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles.

P
creditos sin mirar asnef 4 jaar geleden

Thank you for sharing superb informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and just could not come across. What a great web-site