>


hondensnack




Bij gezond vers voer horen gezonde hondensnacks zonder graan. 

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan gezonde en natuurlijke hondensnacks, trainers, verwennerijen, trainingssnacks, beloningssnack, kauwartikelen, hondensnoepjes, tussendoortjes, kluif of hoe je de gedroogde lekkernijen voor je hond wilt noemen. 


Maar geen beloningsbrokjes of hondenkoekjes want die bestaan meestal voor de helft uit meel.


Pure gedroogde vlees en organen van rund, vis, lam, paard, hert konijn, kip, kalkoen en nog meer, zonder enige toevoeging, dus graanvrij. 

Sommige klanten komen speciaal bij ons voor de snacks. We hebben veel en proberen steeds weer nieuwe producten uit. Wij verkopen nauwelijks wat je normaal bij de dierenspeciaalzaak ziet liggen, zoals de namaakkluiven uit huid, of gevulde hoefjes. Wel training longetjes van superieure kwaliteit, trainers uit puur kalkoenvlees, kleine visjes, lamslong, hertenlong, paardenlong. 

Walg je ook van de stank van gedroogde pens? Deze wordt in India aan de lucht gedroogd. Probeer eens onze in Duitsland geproduceerde kwaliteitspens! Je ruikt het gras.

Ook voor een hond met eiwit allergie voor een bepaalde diersoort, vind je bij ons wel iets lekkers. Bijvoorbeeld gedroogde kamelenhuid, of onze konijnen-snack voor honden die rundvlees niet verdragen.  

Al onze producten worden in Nederland of Duitsland gedroogd . Wij verkopen geen goedkope bulk snacks uit China, India of Mexico.

De beste kwaliteit, onze eigen lijn "BAYERISCHE", betrekken we direct van een kleine ambachtelijke drogerij diep in Beieren. Na aankomst worden de snack luchtdicht verpakt m.b.v. een extra grote omzak met een droogmiddel (Silicagel). Deze snack wordt krakend vers bij ons in afsluitbare zakjes omgepakt.





Lunderland is een klein Duits bedrijf waar natuurlijk en kwaliteit de grondgedachten zijn. We leveren snacks en supplementen van Lunderland. (www.lunderland.de).


Heeft uw hond een eiwit allergie, bij ons vind je altijd wel een geschikte snack om hem toch te verwennen.


Onze gezonde natuursnacks zijn eigenlijk gedroogd vers vlees. Pas op met de calorie├źn! Vermenigvuldig het gewicht van de snack met ongeveer 2,5 en u krijgt het gewicht van het verse vlees. Een klein zakje met 200 gram gedroogde pens is dus gelijk aan het voeren van een halve kilo verse pens.


Onze natuurlijke snacks en trainers kunnen dus ook een gezonde aanvulling zijn op het dagelijks menu. Gedroogde vis, rijk aan Omega-3 vetzuren, is echt gezond en lekker.


We hebben hap-slik-weg beloningen om een puppy te trainen of een volwassen hond te (her)motiveren en beloningen die een knaag uitdaging zijn en goed als tandenborstel.


Nieuw en heel erg populair is de woefstock, gemaakt uit de niet splinterende wortel van de koffiestruik. Is een stuk zachter dan de hertengewei die in de mode kwamen en volgens de dierenarts te hard zijn.


LAAT UW HOND NOOIT ALLEEN MET KNAAG EN KAUWSNACKS!

Er bestaat altijd de mogelijkheid dat een hond zich verslikt of de snack klem raakt in het gebit. Om dit te voorkomen geef altijd een kauwartikel dat veel groter is dan de bek van de hond. Dit voorkomt dat het doorgeslikt wordt.

Teveel harde knaag en kauw snacks is op langere tijd niet goed voor het gebit, de tanden kunnen te veel slijten. Vele honden kauwen eventjes, laten het bot dan liggen en gaan de volgende dag verder. Doet jouw hond dit niet, neem het bot dan af na 15-30 minuten. En laat hem later verder knagen.


Te veel bot kan levensgevaarlijke verstoppingen veroorzaken!! 

https://www.facebook.com/stopdedinobotten.

https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?t=39420t%3D39420&


Ons assortiment kun je HIER bekijken



hond kijkt naar groot bot