>

Dogs Love It. Denkend vanuit de hond samen plezier hebben, samen rustmomenten genieten. Samen werken en samenlevend genietend gezond blijven. En dit zo lang mogelijk. Gezondheid is een samenspel van geest en lichaam en is uiteraard ook genetisch bepaald.


Een van mijn honden Nikita, (is 12 jaar geworden (✟ 8.8.2015)) is droevig genoeg een voorbeeld van een genetische mismatch. Aangeboren afwijkingen, vier keer geopereerd op pup-leeftijd en als jonge hond zwaar allergisch. 


Door Nikita ben ik net zoals vele mensen wereldwijd ervan overtuigd geraakt dat het geven van uitgebalanceerd vers vlees voer bijdraagt aan een gezond en actief leven! Ook bij een genetisch gezonde hond!


De producten die wij aan onze eigen honden voeren hebben wij in 2010 naar Enschede gehaald. Zo is Dogs Love It ontstaan.


Mocht u hond speciale vers voeding (eliminatie dieet) nodig hebben i.v.m. een aandoening, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen proberen u behulpzaam te zijn. Uiteraard zijn wij er van overtuigd dat een Kant en Klaar Vers Vlees (KVV) voeding ook voor een niet allergische hond heel erg gezond is.


Onze hond Obonya vom Teutoburger Wald heeft een eigen homepage: www.obonyas-pride.nl.  Obonya heeft begin 2011 aan 7 gezonde pups het leven geschonken. In 2013 hadden we een nestje van 9 pups en in 2016 kreeg de dochter van Obonya, Anna-Tevka, een pupje http://tinyurl.com/zbmq6wa. Yaela kreeg een nestje in April 2017 en in 2020.


De puppies zijn met een variatie van het beste versvoer opgegroeid. Voor meer info over onze honden http://www.obonyas-pride.nl/wordpress/.


Mara, onze King Charles Spaniel werd in Mei 2018 14 jaar oud. Obonya is Nederlands Veteranen Kampioen en is inmiddels 14,5 jaar en gezond. Onze dierenarts zien wij gelukkig weinig. Afkloppen. Wij geloven dat de goede voeding een belangrijke rol speelt.