>

Dogs Love It - Vers Vlees voor Puppies en jonge honden

October 1, 2016

Vers Vlees voor de pup of jonge hond


Filmpje over onze Dalmatische pups vers vlees eten.....Click HierOok jonge pups en jonge honden doen het goed op een goede kwaliteit kant en klaar rauw vers vlees voor de hond voer (KVV). De puppies die bij ons opgroeiden (3 nesten) kregen een beetje vers vlees (rundertartaar) toen ze ongeveer 4 weken oud waren. Met 6-7 weken aten ze vers vlees van Darf Eko en andere merken KVV die wij verkopen Ga niet zelf experimenteren op deze leeftijd met het echte Barfen (zelf samengesteld vers vlees voeding)  tenzij je veel kennis van zaken hebt, maar voer de pups een goede kwaliteit diepgevroren KVV rauw vlees hondenvoer 

Het kan slecht aflopen zoals het trieste verhaal over het jonge katje dat ingeslapen moest worden omdat de eigenaar het goed bedoelde maar geen kennis van zaken had. Zie het artikel van Aliƫtte Jonkers in de Volkskrant van 2 April 2016.

We hebben verschillende fokkers van honden die hun voer bij ons kopen, en Maria adviseert hoe je een jonge hond verantwoord kunt voeden met vers rauw vlees. Verschillende van onze honden zijn Internationaal Kampioen en ze verkeren in uitstekende gezondheid.

Mara, onze King Charles Cavalier Spaniel is inmiddels bijna 14, en geniet dagelijks van haar portie Darf.


Dogs Love It adviseert u graag....

Wilt u zich wat meer verdiepen in de voor en nadelen van kant en klaar versvoer? Dan zijn deze pagina's eventueel interessant om the lezen:

  • Een vrij lang en uitgebreid stuk waarin geprobeerd wordt de voor en nadelen van vers vlees objectief te bespreken. HIER.
  • Een heel interessante samenvatting uit verschillende (heel) oude boeken wat je een hond moet voeren. HIER
Robert Becht

Doet in water en helpt Maria met vlees voor de hond

No comments yet

No comments yet. Start a new discussion.

Add Comment