>

Dogs Love It - Vers Vlees voor Puppies en jonge honden

Vers Vlees voor de pup of jonge hond

 · 2 min readFilmpje over onze Dalmatische pups die vers vlees eten.....Click Hier


Yaella met haar pubs April 2017


Ook jonge pups en jonge honden doen het goed op een goede kwaliteit kant en klaar rauw vers vlees voor de hond voer (KVV). De puppies die bij ons opgroeiden (3 nesten) kregen een beetje vers vlees (rundertartaar) toen ze ongeveer 4 weken oud waren. Met 6-7 weken aten ze vers vlees van Darf Eko en andere merken KVV die wij verkopen.

Ga niet zelf experimenteren op deze leeftijd met het echte Barfen (zelf samengesteld vers vlees voeding) tenzij je veel kennis van zaken hebt, maar voer de pups een goede kwaliteit diepgevroren KVV rauw vlees hondenvoer 


Het kan slecht aflopen zoals het trieste verhaal over het jonge katje dat ingeslapen moest worden omdat de eigenaar het goed bedoelde maar geen kennis van zaken had. Zie het artikel van Aliëtte Jonkers in de Volkskrant van 2 April 2016.


We hebben verschillende fokkers van honden die hun voer bij ons kopen, en Maria adviseert hoe je een jonge hond verantwoord kunt voeden met vers rauw vlees. Verschillende van onze honden zijn Internationaal Kampioen en ze verkeren in uitstekende gezondheid.


Mara, onze King Charles Cavalier Spaniël is bijna 16 jaar oud geworden.Obonya, onze stam-moeder is inmiddels 15 en een half jaar oud (mei 2023).Dogs Love It adviseert u graag....

Wilt u zich wat meer verdiepen in de voor en nadelen van kant en klaar versvoer? Dan zijn deze pagina's eventueel interessant om the lezen:


  1. Algemene informatie over rauw vers vlees voor de hond HIER
  2. Een vrij lang en uitgebreid stuk waarin geprobeerd wordt de voor en nadelen van vers vlees objectief te bespreken. HIER.
  3. Een heel interessante samenvatting uit verschillende (heel) oude boeken wat je een hond moet voeren. HIER

RB
Robert Becht

Doet in water en helpt Maria met vlees voor de hond

Add a comment
Ctrl+Enter to add comment

K
jollo 5 years ago

We can use the first step

download funny videos for whatsapp

, and full life bits is in the form of a person, so we can download funny videos for Whatsapp life.