>
None None None None
Darf Hert

diepvries Item Code: dawi2

€ 28.50 (€ 28.50 / doos)
DARF KVV is een complete, biologisch gecertificeerde, uitgebalanceerde mix van vers vlees, organen en gemalen bot van vier diersoorten, waarvan de oorsprong op de doos gedeclareerd is. 
De verhouding Vlees/Bot/Orgaan is ongeveer 70%, 20%, 10%. Gemalen bot en organen zijn essentieel voor een compleet en uitgebalanceerd honden/katten voer. 
Puur Natuur: rauw biologisch vlees, zonder toevoegingen, supplementen, zetmeel/granen/gluten, conserveermiddelen en vanwege de biologische oorsprong geen medicijn of antibiotica resten. 
Er zitten 19 blokken van circa 245 gr. in een doos (4650 gram). 
Product Details
Omschrijving DARF KVV is een complete, biologisch gecertificeerde, uitgebalanceerde mix van vers vlees, organen en gemalen bot van vier diersoorten, waarvan de oorsprong op de doos gedeclareerd is. De verhouding Vlees/Bot/Orgaan is ongeveer 70%, 20%, 10%. Gemalen bot en organen zijn essentieel voor een compleet en uitgebalanceerd honden/katten voer. Puur natuur: vrij van toevoegingen, supplementen, zetmeel/granen/gluten, conserveermiddelen en vanwege de biologische oorsprong geen medicijn of antibiotica resten. Er zitten 19 blokken van circa 245 gr. in een doos (4650 gram).DARF Hert Mix is complete kvv voeding voor je hond. Dat betekent dat er naast hert, ook eend, konijn en lam in de voeding zitten én dat je hiermee dus volgens het BARF-principe voert. Let wel op dat dit product schotresidue kan bevatten. Dit is niet van lood en kan dus geen kwaad. Reken maar dat je hond hiervan gaat watertanden! Heel erg geschikt voor allergische honden.Wild kan niet Biologisch zijn......Raar maar waar. Dus geen EKO Label.
Samenstelling – 70% Spiervlees: 25% Hert, 25% Eend, 25% Konijn, 25% Lam – 10% Orgaanvlees: Lam: long, hart, lever, nier. – 20% Bot: Konijn en Eendenkarkas
Analyse Vocht: 67,1% Ruw eiwit: 15.8% Ruw vet: 11.6% Vezels: 3.1% Ruw as 2,4% Calcium: 0.88% Fosfor: 0.42%