>
None None None None
darf Wild

diepvries Item Code: dawi11

€ 28.95 (€ 28.95 / doos)
DARF KVV is een complete, biologisch gecertificeerde, uitgebalanceerde mix van vers vlees, organen en gemalen bot van vier diersoorten, waarvan de oorsprong op de doos gedeclareerd is. 
De verhouding Vlees/Bot/Orgaan is ongeveer 70%, 20%, 10%. Gemalen bot en organen zijn essentieel voor een compleet en uitgebalanceerd honden/katten voer. 
Puur Natuur: rauw biologisch vlees, zonder toevoegingen, supplementen, zetmeel/granen/gluten, conserveermiddelen en vanwege de biologische oorsprong geen medicijn of antibiotica resten. 
Er zitten 19 blokken van circa 245 gr. in een doos (4650 gram). 
Product Details
Omschrijving DARF KVV is een complete, biologisch gecertificeerde, uitgebalanceerde mix van vers vlees, organen en gemalen bot van vier diersoorten, waarvan de oorsprong op de doos gedeclareerd is. De verhouding Vlees/Bot/Orgaan is ongeveer 70%, 20%, 10%. Gemalen bot en organen zijn essentieel voor een compleet en uitgebalanceerd honden/katten voer. Puur natuur: vrij van toevoegingen, supplementen, zetmeel/granen/gluten, conserveermiddelen en vanwege de biologische oorsprong geen medicijn of antibiotica resten. Er zitten 19 blokken van circa 245 gr. in een doos (4650 gram). DARF Wild is een bijzonder product. Deze vleesblokken bestaan namelijk uit echt Nederlands wild, zo’n vier tot vijf wildsoorten. Denk aan wilde gans, hert, haas, fazant en duif. De samenstelling verschilt elk seizoen, omdat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid. Al het wild loopt vrij in de natuur rond. Deze dieren worden geschoten met speciale kogels waar geen lood in zit. Residue hiervan kan nog in het product aanwezig zijn. Omdat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid per seizoen, kan het zijn dat dit product tijdelijk niet beschikbaar is, of in een andere samenstelling.Wild kan niet Biologisch zijn......Raar maar waar. Dus geen EKO Label.
Samenstelling Nederlands wild, naar beschikbaarheid Wilde Gans, Duif, Hert, Fazant, Duif, Konijn, Haas. Vlees/Bot/Orgaan ongeveer 70/20/10
Analyse Vocht: 65,1% Ruw eiwit 16,8% Ruw vet 10,6% Vezels 3.8% Ruw as 3,7% C: 0.87% P: 0.46%