>

Wij willen het beste voor onze honden. Obonya's Pride Anna-Tevka Nederlands Kampioen


We willen zo lang en gezond mogelijk samen met hen actief van het leven genieten. En daar doen we alles voor!

Er zijn diverse mogelijkheden het leven van onze honden te verrijken. Bijvoorbeeld samen lekker bezig zijn: tijdens de hondentraining, wandelen, apporteren, spelen, zwemmen of gewoon buiten op een bankje zittend samen van de natuur genieten.
En andere mogelijkheid is onze hond te zien smikkelen! Natuurlijk, vers vlees! Genieten van rauwe ongekookte verse hondenvoeding. 


Maar het zoeken naar goede voeding is soms moeilijker dan men zou denken! Er zijn tal van opties en iedereen vertelt je wat anders. Twijfels komen op. Toch brokjes blijven voeren? Of blikjes? Of vers vlees? Of gehele prooidieren? En alles moet in onze snelle levensstijl passen. 

Wij van Dogs Love It hebben een keuze gemaakt. We geloven erin dat de natuur ons de weg wijst. Van nature zijn honden vleeseters. Vers natuurlijk! Zoals Kant en Klaar Vers Voer (KVV) en BARF! 

De gekkekoeienziekte heeft geleerd dat koeien geen vleeseters zijn! Hoezo voeren we onze honden dan toch nog steeds granen?

Gelukkig zijn er nu fabrikanten die het ons gemakkelijk maken vers vlees te voeren. Uren hebben wij van Dogs Love It Enschede in het verleden doorgebracht goede vleesvoeding bij elkaar te sprokkelen!
Zeker met een allergische hond die absoluut geen enkele brok verdroeg! Dit is nu niet meer nodig. Even de vriezer open, ontdooien en voeren.
Zo eenvoudig is het.