>
None None None None
Darf Kat doos 2.450 kg

kat Item Code: dami7-worst

€ 14.00 EUR (€ 14.00 / doos)
DARF KVV is een complete, biologisch gecertificeerde, uitgebalanceerde mix van vers vlees, organen en gemalen bot van vier diersoorten, waarvan de oorsprong op de doos gedeclareerd is. 
De verhouding Vlees/Bot/Orgaan is ongeveer 70%, 20%, 10%. Gemalen bot en organen zijn essentieel voor een compleet en uitgebalanceerd honden/katten voer. 
Puur Natuur: rauw biologisch vlees, zonder toevoegingen, supplementen, zetmeel/granen/gluten, conserveermiddelen en vanwege de biologische oorsprong geen medicijn of antibiotica resten. 
DARF voor de Kat in Worstjes is vers vlees voor je kat verpakt in 10 worstjes van ongeveer 245 gram. Met een heerlijke mix van kip, rund, lam en geit.
Product Details
Omschrijving DARF voor de Kat is net als de variant voor de hond: een vers vlees product, dat BARF compleet is.Het verschil is dat er in het kattenvoer minder calcium/bot zit en er geen pens aan toe is gevoegd, omdat de meeste katten dit gewoon niet lekker vinden.We hebben rekening gehouden met de hoge vochtbehoefte en het taurine gehalte, dat belangrijk is voor onder andere de nieren van de kat. De taurine komt van de natuurlijke bron van lam/kip en runderhart. De vitamine A & D komen uit runder, lam en kippenlever. Het calcium komt uit de zachte botdelen van de dieren. DARF Kat zit in een doosje met 1,4 kilo kvv verdeeld in blokjes van circa 95 gram per stuk. Darf Kat KVV hebben wij altijd op voorraad, Smaakjes (eend, konijn, vis) kunnen we voor u bestellen.
Samenstelling 50% kip: bot, vlees, hart – 30% rund: vlees, hart, lever -10% lam: vlees, bot, lever -10% geit: vlees, hart
Analyse Vocht 67,1% Ruw eiwit 15,9% Ruw vet 12.8% Vezels 3.7% Ruw as 2,4% Calcium 0.80% Fosfor 0.49%
Customer Reviews

0

0 ratings
0 out of 5
1 star
0%
2 star
0%
3 star
0%
4 star
0%
5 star
0%
No Reviews