>
Lunderland Wilde Zalmolie uit Alaska
Lunderland Wilde Zalmolie uit Alaska

supplement Item Code: llsu19

€ 19.95 (€ 19.95 / Stuk)
Lunderland Zalmolie uit wild gevangen zalm wordt gelijk in Alaska koud geperst. De vis komt uit zeer schoon water en chemische analyse van de olie (zie: http://www.lunderland.de/analyse/wildlachsoel.html) bevestigen zeer lage concentraties van zware metalen in deze hoogwaardige olie.Doordat de olie niet geraffineerd en gezuiverd is bevat zij het volle spectrum aan essentiële vetzuren en vitamines. Bovendien is het gehalte aan Omega-3 vetzuren (22%) ongeveer 3 keer hoger dan in olie van gekweekte vis. Belangrijk is dat het gehalte aan Omega-3 vetzuren ongeveer 10 keer hoger is dan Omega-6. 
Het is de Omega-3 die ontstekend remmend werkt en goed is voor gewrichten en huid. Wetenschappelijke studies hierover vind je hier op de website van Doils. Deze ongeraffineerde olie kan troebel zijn. Onze eigen honden krijgen dagelijks een (tee)lepeptje zalmolie.

Product Details
Omschrijving Ongeraffineerde Wilde Zalm Olie uit Alaska
Samenstelling Zalmolie
Analyse Vetzuren concentratie in de Olie 22%. Hiervan: Verzadigde Vetzuren 24% Eenvoudig Onverzadigde Vetzuren 43% Meervoudig Onverzadigde Vetzuren 32% Omega-3 28% Omega-6 3% Transvetzuur 0,3%